woensdag 9 januari 2013

Week 1 - Een goede start is het halve werk!

De kop is er af, en het was gelijk al een mooie start van 2013. Door het zachte weer, en nog wat vrije dagen, heb ik gelijk al de nodige kilometers kunnen maken.  Op nieuwjaarsdag gelijk al een duurrit van 70km en later in de week op vrijdagmiddag zelfs mijn eerst 100+ tocht van dit jaar. BAM! De zondagochtend is natuurlijk weer traditioneel afgesloten met een vossenrit.

Op het gebied van materiaal kan ik alleen melden dat ik mijn ligstuur weer op de Zephyr gemonteerd heb. Voor de langere afstanden is het toch wel erg lekker om bij tijd en wijle even te kunnen "liggen". Ook erg prettig voor de rug die op deze manier net wat meer ontzien wordt.

De vooruitzichten voor aankomende week zijn wat minder (koud, sneeuw?) dus hopen maar dat ik de goede start kan doortrekken. Gisteren in ieder geval al weer 70km kunnen trainen. De rest van de week valt nog te bezien. Vanaf vrijdag worden temperaturen onder het vriespunt verwacht. To be continued..

p.s. Oh, ja bijna vergeten. Ik heb me ook weer ingeschreven voor de Atostour die dit jaar september voor de 10e keer wordt verreden.