zondag 20 februari 2011

Het kan verkeren....

We hadden mooie plannen voor vandaag, bon-ton frere Cees en ik. Op de fiets van Den Haag naar vrienden van Cees in Almere. Maar met de weergoden valt niet te spotten. Het is nog steeds winter en dat hebben ze ons even laten weten. Regende het nog gisteravond en vroor het zelfs vannacht, vanochtend kwam notabene de natte sneeuw in Den Haag naar beneden.

Snel om 08.30 uur Cees gebeld voor krijgsberaad: wat gaan we doen? Na ampel overleg besloten om de rit naar Almere af te blazen en ter compensatie vanmiddag maar een tochtje in de buurt te gaan fietsen. En zo doende zijn we om 12.00 uur alsnog op de fiets gesprongen. En dat moedertje natuur rare bokkesprongen kan maken bleek maar weer eens uit het feit dat het de hele middag droog is geweest en zelfs een vaal zonnetje af en toe te zien was. Het kan verkeren.

Bij thuiskomst konden we toch weer terugkijken op een lekker tochtje. Je bent dan toch weer blij dat je gegaan bent. En de dat mocht ook wel, want veel kilometers heb ik niet gemaakt deze week. Ook de aankomende weken zullen er niet veel kilometers gemaakt worden met de aanstaande wintersport.
But who cares?, het jaar is nog jong en het seizoen nog pril. Het kan verkeren!



Racefiets790 km (10x)
Cross-hybride361 km (6x)
Spinning6:08 uur (5x)
Cross-trainer-

0 reacties: