dinsdag 14 augustus 2012

Revalidaasie

Vanochtend had ik een afspraak met de fysiotherapeute die mijn knie behandeld. Na de knie onderzocht te hebben kwam al snel haar verdict: geen (volledige) Tour For Life fietsen. Het herstel van de opgerekte knieband zal nog zeker een week of 3 in beslag nemen dus de Tour For Life komt net een week of 2 te vroeg.

Revalidaasie
Da's natuurlijk balen, maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. De komende week ga ik dagelijks revalidatie ritjes maken om het herstel van de knieband te bespoedigen. Hierbij geldt het criterium om bij terugval gelijk weer rust te nemen. Tijdens de Tour For Life is het dan proefondervindelijk vaststellen wat en hoeveel er gefietst kan worden dan wel wanneer ik in de volgauto zal zitten (wel een geruststellende gedachte overigens als het regent..:-).

Nog 1 weekje slapen
Volgende week nog de laatste spullen in huis halen en dan is het vrijdagochtend vertrekken. 's-Ochtends vroeg worden we dan in Arnhem opgepikt door de 2 teambussen die vanuit het noorden komen. Vrijdagavond hopen we dan in Bardonechia, Italie aan te komen. Het eea is nog na te lezen in de laatste nieuwsbrief: https://docs.google.com/a/good-it.com/document/d/151hA49jlTppwyurOSGPb9xSakQTY8z5WYdK1qE8RJ2M/edit


0 reacties: