zondag 12 december 2010

Nieuwe fietsschuur

Goed fietsmateriaal staat onder een goede afdak. Het standaard schuurtje wat bij ons huis geleverd is, is veel te klein om de fietsen van ons vieren te huisvesten. Onze fietsen hebben om die reden het afgelopen jaar bijna allemaal buiten gestaan (op de racefiets na natuurlijk. Die mag in de huiskamer staan..:-)). Dat buiten staan is niet echt goed voor de fietsen en dat is ze af te zien; ze zijn flink aan het roesten geslagen en zien er een stuk verweerder uit.
Plaats voor minstens 6 fietsen
Er is creatief met de beschikbare ruimte omgesprongen

Er moest dus een list verzonnen worden. En die list de nieuwe fietsschuur geworden. Afgelopen week is de schuur door onze tuinspecialist gebouwd en op de deuren na is hij nu af. Ik spreek met recht van een schuur en geen schuurtje, want er passen met gemak een stuk of zes fietsen in. De komende week moeten de deuren er nog ingezet worden en zelf ga ik nog even een fietsenrek ergens scoren en elektriciteit / verlichting aanleggen. Laat nu maar komen die winter!

3 reacties:

Theo zei

Ziet er goed uit...en in de kamer nu ook meer ruimte? Of blijft die racer daar staan?? Voor het oog!
Gr
Theo

Johan Barelds zei

@Theo: Die racert laat ik idd nog even lekker in de kamer staan. Is ook een goede reminder voor mijzelf om te blijven bewegen in de winter..:-)

Annemieke zei

Mooi zeg. Mijn vriend en ik zijn ook voornemens om een tuinspecialist
in de arm te nemen voor een mooie herinrichting van de tuin.