maandag 9 april 2012

Veenendaal - Veenendaal 2012

Het is zaterdag en ik heb samen met Bas en Bert van ons 'Atos for Life' team om 8.30 uur onder de startboog van Veenendaal-Veenendaal afgesproken. Doel is om met z'n drieen de 135km te rijden. Een eerste test om te kijken hoe de fiets verhoudingen tussen ons als teamleden liggen.
Johan en Bert
Bas, Johan en Bert
op de Italiaanse weg
Het is nat en koud. Als we elkaar gevonden hebben gaan we dus maar snel van start. Het is geen weer om lang stil te staan. Na een uurtje gezellig gebabbeld te hebben gaan we tempo maken en nemen we elkaar de maat. Al snel wordt me duidelijk dat Bas iemand is die makkelijk een zwaar verzet draait. Bert daarentegen is erg sterk heuvelop. Zo heeft iedereen zijn eigen sterke punten. Toch kunnen we goed met elkaar meekomen en dat is een prettige constatering met de 1200km die we dit jaar nog samen voor de boeg hebben.
Johan Bas en Bert na afloop.
Mission Accomplished!
Gaandeweg de dag wordt het droger en nadat we in de laatste tientallen kilometers elkaar nog even om beurten pijn gedaan hebben zit het er op. De eerste teamrit van Atos for Life is een feit en is prima uitgevallen. 20 april gaan we een 100km tocht rijden met het volledige team. To be continued...

2 reacties:

Theo zei

Hee Johan, was een mooi tochie he? Jou foto's op de Italiaanse weg zijn beter dan die ene van mij. Komt er net zo'n snotneus voor me rijden...

Johan Barelds zei

Het blijft een mooi gebied. Alleen jammer van die nattigheid 's-ochtends. We hadden eigenlijk het weer van zondag op zaterdag moeten hebben. Wat zijn jou plannen Theo? Amstel Gold Race volgende week?