zaterdag 28 september 2013

I am back!

Veel bloggen was er niet bij dit jaar. De motivatie was een beetje weggezakt en korte berichtjes op Facebook vulden het gat op. Maar hier wil ik wat verandering in brengen. De reden? Een nieuw doel voor 2014. Jawel.

In tegenstelling tot vorige jaren was de teerling snel geworpen. Soms heb je mazzel en loop iets tegen het lijf zonder er naar te zoeken. En wat is het dan geworden? De 'Tour de Alpes'. Voor velen ook wel bekend bij zijn voormalige naam de "Petit Tour de France".

De TDA wordt gehouden van 9-14 juni 2014 en wij kiezen de optie om van Maastricht naar Morzine te fietsen in 5 dagen (andersom of heen én terug zijn ook opties). Ik zeg 'wij', want ook zwagertje Cees (wie kent hem niet), buurman Niels en fietsmaatje Ernst gaan mee. Leuk!

Tot en met juni volgend jaar hoop ik dus weer regelmatig een stukje te bloggen over met name de voorbereidingen naar de Tour des Alpes.  Tot laturrr!

Gr Johan

3 reacties:

Marieke zei

Leuk Johan! Ik ga het lezen. Mooie uitdaging.
Link je via fb ff door naar een blogpost. Handig!

Johan Barelds zei

Thanks Marieke!
Was idd van plan elk blogartikel via FB door te linken. Voordeel van een blog is dat je wat meer tekst en plaatjes kwijt kan.

Theo zei

Leuk, Johan. Misschien ga ik er ook weer wat vaker op schrijven. FB is toch wat handiger en sneller maar idd niet uitgebreider.