zaterdag 13 maart 2010

Leuke weetjes....

Gisteren weer wat leuke weetjes opgedaan.
Zoon Niels had zijn wekelijkse volleybalwedstrijd en papa en mama lief kwamen uiteraard weer even cheerleaden. Op de tribune raakte ik al snel weer in gesprek met ex-volleyballer (versleten knieen) en fietsfanaat Arjan Doornheim (let je nog wel op de wedstrijd Johan? Je zoon maakte een punt!....). Dat soort gesprekjes levert vaak leuke weetjes op;

Tip 1 van ArjanFastFerry Hoek van Holland
"Weet je trouwens Johan dan je met een pontje van Hoek van Holland naar de Maasvlakte kan oversteken?" Fiets meenemen is gratis. Dat biedt perspectieven voor leuke tochtjes via Oostvoorne. Na wat speurwerk op het internet idd de informatie gevonden:


Tip 2 van Arjan: Goeie Fietszaak
Er schijnt er een goede fietszaak in 's-Gravenzande te zitten: Van Scheijndel 2-wielers. Als je daar een fiets koopt wordt hij voor je op maat gesteld dmv het Bikefitting systeem (er is nog hoop voor quasimodo..:-). Check die Bikefitting site ff. Er staat leuke informatie op over het instellen van je fiets.

Vandaag nog even de SPD blokjes op de schoenen wat bijgesleuteld en 's-middags een mooie etappe van Parijs-Nice gezien (gemiddeld 44 km p/uur over een etappe van 5 uren in de bergen!...). Vanavond de bidonnen gevuld met FantoMalt en Roosvicee, LuPaatje gemaakt voor morgen, appeltje d'r bij en fietskleding klaargelegd.  Zo, en nu op tijd naar bed! Morgen staat Cees om 08.00 uur voor de deur te trappelen voor ons D1 tochtje van 85km. Bon Nuit!

0 reacties: