zaterdag 21 mei 2011

Goede tijden, slechte tijden...

Normaliter schrijf ik overwegend leuke sport ervaringen in mijn blog. Afgelopen week ging het bij ons thuis helaas even minder van een leien dakje. Carla, mijn vrouw, was woensdagochtend duizelig en misselijk en heeft de hele dag op de bank gelegen. 's-Avonds werden de klachten alleen maar erger en om een lang verhaal kort te maken: donderdag is ze via de huisarts in het ziekenhuis beland en opgenomen, waar ze op het moment van schrijven nog ligt.

Het lijkt een verstoring / irritatie van het evenwichtsorgaan te zijn, maar daar waren de specialisten in het begin nog niet zo zeker van. Men vermoedde een (lichte) beroerte. Om dat uit te sluiten was een serie onderzoeken  en opname in het ziekenhuis noodzakelijk (CT-scan, MRI scan, halsslagader onderzoek etc.). Gelukkig is er niets uit de onderzoeken gekomen en lijkt het uiteindelijk toch "slechts" om een verstoring van het evenwichtsorgaan te gaan. Met een beetje geluk mag ze maandag weer naar huis. Hopelijk neemt dan in de loop van de tijd de duizeligheid af en kunnen we dit nare hoofdstuk ook weer afsluiten. Op naar de goede tijden!

Door al deze perikelen is er van fietsen uiteraard niet veel terecht gekomen. Vanochtend zag ik, tussen de ziekenhuis bezoeken en wasjes draaien door, toch nog kans om even de stress er uit te fietsen. Het is gelijk een flinke ronde geworden. Was even nodig.

Racefiets
3440 km (41x)
130:10 uur
Cross-hybride
514 km (9x)
22:41 uur
Totaal
3954 km 

6 reacties:

Gerard van Dongen zei

Zondagochtend zit ik graag altijd even wat blogs af te struinen. Gewoon leuk om te lezen wat ander in hun hobby's uitspoken.
Dit is even minder leuk om te lezen en vage klachten zijn nooit leuk.
Veel sterkte!

Ronald van Schaik zei

Dat zijn minder leuke berichten Johan! Sterkte de komende tijd!

Johan Barelds zei

@Gerard @Ronald: Bedankt mannen!

Frans zei

Hoi Johan,

Dat is natuurlijk schrikken, fietsen is leuk maar er zijn belangrijker dingen in het leven. Maar ik begrijp dat het achteraf toch meevalt gelukkig (?). In ieder geval beterschap gewenst!

Johan Barelds zei

@Frans: Bedankt Frans. Het lijkt, zoals het zich nu laat aanzien mee te vallen. We hopen vandaag te horen dat ze weer naar huis mag.

Anoniem zei

Erg naar om op die manier te maken te krijgen met de medische molen waarin je terecht komt. Zoiets vergelijkbaars vorig jaar meegemaakt met onze kleine meid van toen 3 jaar, die even volledig wegviel bij het uit de auto stappen. Heel veel sterkte gewenst.