woensdag 25 mei 2011

Rondje Westland

Vanavond weer eens met Cees getrained. Het weer was prachtig en niet stond niet te veel wind, dus heerlijk fietsweer. Na de dubbele tocht van afgelopen weekend was de vorm vanavond opmerkelijk goed. Die dubbele training heeft me klaarblijkelijk goed gedaan.

Hopelijk kan ik de goede vorm vasthouden tot a.s. zaterdag als ik met Cees de "Jean Nelissen Classic" in Vianden, Luxemburg ga fietsen. De tocht is ter ere van de, vorig jaar overleden, sportverslaggever Jean Nelissen. Toevalligerwijs heet de uitbater van het hotel "Auberge du Chateau" in Vianden óók Jean Nelissen. En nóg toevalliger komen beide Jean Nelissen oorspronkelijk uit Geleen, Limburg alhoewel ze geen familie van elkaar zijn. De hoteleigenaar Jean Nelissen is samen met de DTC mede-organisator van de fietstocht.

Helaas pakken we maar 1 BIG mee in de toertocht. Dat is nr 138, de Côte de Munshausen. De overige 4 die rondom Vianden liggen worden helaas, helaas niet aan gedaan. Da's een dikke gemiste kans. Maar ik heb ook geen zin om er nog een dag langer voor te blijven.

We reizen vrijdagmiddag al af richting VIanden en overnachten in de buurt van Vianden in een leuk hotelletje. De hotels in Vianden zelf waren al helemaal volgeboekt. Men verwacht ongeveer 2000 fietsers. Zaterdagochtend is het dan rond 09.00 uur starten met fietsen. In de loop v.d. middag gaan we dan weer richting huis. Helaas wel 4 uur reistijd, maar dat is ff niet anders.

Racefiets
3643 km (43x)
137:05 uur
Cross-hybride
514 km (9x)
22:41 uur
Totaal
4157 km 

0 reacties: